Примерна страница

Home / Примерна страница

WOMEN.SPEAK.LIVE. EXCLUSIVE

Ексклузивен еднодневен уъркшоп за жени в бизнеса, ръководители и мениджъри, който им дава възможност да ребрандират и позиционират професионалното си представяне, така че да се утвърдят като лидери в своя бранш

Знаеш, че за да те приемат насериозно и с уважение в бизнес и политическите среди, трябва да се отличиш не само с професионалните си постижения, но и с умението да бъдеш автентична и авторитетна като лидер. Мнозинството от деловите жени – умни, амбициозни, брилянтни специалисти – пропускат този детайл и разчитат на добре свършената работа красноречиво да говори за себе си. За съжаление, работата не “говори”. Само ти можеш да изтъкнеш с достойнство постиженията си.

От друга страна, ежедневно сме заливани с клиширани послания за “автентичното лидерство”, с което за жените на мениджърски позиции става все по-трудно да разберат какво наистина е необходимо, за да се отличат в един шумен и пренаситен пазар (буквално и на ниво компания).

Какво надгражда успешните бизнес резултати и кариерните постижения?
Как да ги убедиш – началници, клиенти, колеги, екипа, пазара – да оценят приноса ти и теб ярко – така, както заслужаваш?
Харизмата ли е ключът и достатъчна ли е?

WOMEN.SPEAK.LIVE. EXCLUSIVE

е елитен еднодневен уъркшоп, в който ще се
фокусираме върху:

  • стратегията, която ще ти помогне да ребрандираш и позиционираш професионалните си резултати и постижения с авторитет, така че да се отличиш като единствен възможен избор/кандидат
  • това да изработиш послание и представяне за себе си, което е смело и индивидуално, за да се отличиш в конкурентна среда
  • това да се позиционираш като единствена в своя бранш/пазарна ниша чрез публични изяви и говорене пред публика – от слайдовете на конферентната маса до голяма сцена с аудитория в зала.

ПРОГРАМА

[cmsmasters_schedule_events metadata=”excerpt,speaker” orderby=”menu_order” order=”ASC” classes=”disable-link keep_event_schedule_content_open”][cmsmasters_schedule_event date=”11 ноември 2017″ halls=”CAPITAL FORT – Зала Ню Йорк”][/cmsmasters_schedule_event][/cmsmasters_schedule_events]

ЛЕКТОРИ

РЕФЕРЕНЦИИ

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА УЧАСТИЕ

Събитието е елитен формат, провежда се при затворени врати и изисква от участващите определено ниво на житейска, кариерна и финансова зрялост. Форматът не е подходящ за:

  • Жени в начален етап на кариерно развитие или без яснота относно посоката, в която искат да се развиват;
  • Жени, които посещават безплатни събития и не са готови да инвестират в нивото на разговори и познанства, които се случват по време на WSL Exclusive (нетен годишен доход под 45 000 лева трудно ще се адаптира към разговорите в залата);
  • Жени, които имат резистентност към промяна или разширяване на границите си;

Подайте заявка за участие за WOMEN.SPEAK.LIVE EXCLUSIVE на asavova@uspeshni-jeni.com като посочите:

  • С какво се занимавате
  • Приблизителен годишен доход
  • Какво Ви привлече, за да се запишете за участие

Искаме да сме сигурни, че събитието ще бъде полезно за Вас, за нивото на създадените от Вас контакти и за Вашия кариерен прогрес. Ако сте одобрена за участие, ще получите потвърждаващ и-мейл и указания за плащане и резервиране на мястото Ви.
Ако въпреки указания финансов критерий сте убедена, че искате да присъствате в залата, ще се радваме да разгледаме Вашата апликация.

БИЛЕТИ

380 лв.

За абониралите за нюзлетъра на Успешни жени


500 лв.

Стандартен билет

  • Само при наличие на свободни места

*Цената включва участие в събитието и кафепаузи.

Ако по някаква причина не успеете да участвате в събитието и ни уведомите до 15 октомври, пълната сума на участието Ви ще бъде възстановена. За възникнали промени след тази дата, можем да насочим платеното участие към следващо събитие в Успешни жени или оферта, която представлява интерес за Вас.

ДАННИ ЗА ПЛАЩАНЕ

IBAN

BG75UNCR70001523028797

Банка

УниКредит Булбанк АД

Титуляр

Успешни жени ЕООД

Основание

В случай, че сте одобрена да участвате в WOMEN.SPEAK.LIVE EXCLUSIVE, направете плащането като в основание на платежното посочите WSL – 3те имена.

Ще получите финално потвърждение по имейл за резервирано място в залата на WOMEN.SPEAK.LIVE EXCLUSIVE след получаване на плащането.

За въпроси и уточнения можете да ни пишете на asavova@uspeshni-jeni.com.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

Къде?

Кога?

Начален час